Breaking News
28 Νοεμβρίου 2020

Καρέ μεταγραφών σήμερα ο ΠΟ Βόλος

 

Δύο ακόμα ταλαντούχοι ποδηλάτες εντάχθηκαν στη δύναμη του ΠΟ Βόλος, με τις σημερινές μεταγραφικές κινήσεις να φθάνουν τις τέσσερις για τον βολιώτικο όμιλο.

Ο 20χρονος Μιχάλης Τριομμάτης και ο 16χρονος Θανάσης Μαλούσης είναι αυτοί που έρχονται να ολοκληρώσουν τις σημερινές ανακοινώσεις κι ενώ είχαν προηγηθεί αυτές για τον 17χρονο Λευτέρη Πρωτόπαππα και τον 15χρονο Βασίλη Μιτζέλο.

Ο Μιχάλης Τριομμάτης κατάγεται από τη Ρόδο, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ΑμεΑ στην κατηγορία ID από το 2013 μέχρι και φέτος τόσο στην ατομική χρονομέτρηση όσο και στην αντοχή.

Εχει πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων του 2018, είναι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Οικονομίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Αγ. Νικολάου και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν με τον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Πολλές και σημαντικές επιτυχίες έχει προλάβει να καταγράψει και ο Θανάσης Μαλούσης, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Φέτος και στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία παίδων ήταν νικητής στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και στο αγώνισμα αντοχής.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου κατέλαβε την 11η στην ατομική χρονομέτρης και στο αγώνισμα της αντοχής, καθώς και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας 11η θέση.

Πέρυσι ήταν 3ος στην κατηγορία παίδων στην ατομική χρονομέτρηση στο πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας και στην ίδια διοργάνωση το 2018 ήταν 3ος τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, όσο και στην αντοχή.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics