Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2021

Super League - 22η αγωνιστική - Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στο Κύπελλο οι Θεσσαλοί νίκησαν και στο Ηράκλειο

 

Σε περιπέτειες μπήκε ο ΟΦΗ μετά την ήττα του με 2-1 από τον Βόλο στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία με αποτέλσμα να βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 19 βαθμούς. Αντίθετα οι νικητές που πριν από λίγες μέρες απέκλεισαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου τον ΟΦΗ ανέβηκαν στους 27 βαθμούς και την έβδομη θέση, αρκετά μακριά, όμως από την πρώτη εξάδα.

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο λεπτό, έδειξαν τις προθέσεις τους παίρνοντας τα ηνία του αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Ριένστρα έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Περέα πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και την έσετιλε στα δίχτυα.

Ο Βόλος συνέχιζε να πιέζει στον χώρο του κέντρο με αποτέλσμα ο ΟΦΗ να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 21΄ ο Βόλος απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Δουβίκα, οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα στην πλάτη της άμυνας και εκτέλεσε τον Σωτηρίου.

Πλέον με τον αέρα των δύο γκολ οι φιλοξενούμενοι έδωσαν περισσότερο χ’ωρο στους Κρητικούς και προσπάθησαν να χτυπήσουν στις ανετεπιθέσεις. Στο 32΄ ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ, όταν η μπάλα ύστερα από προβολή του Γιαννούλη από κοντά βρήκε στο δοκάρι του Κλέιμαν. Αυτή ήταν ίσως η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Γιώργου Σίμου, καθώς ο Βόλος με την πίεση του δεν επέτρεψε να δημιουργηθεί άλλη απειλή.

Με την έναρξη του δεύετρου σαρανταπενατλέπτου, ο ΟΦΗ προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, όμως στάθηκε και πάλι άτυχος, καθώς στο 51΄ στο σουτ του Στάικου η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι.

Ο Βόλος έφθασε γκολ και σε τρίτο γκολ στο 56′ με τον Σωτηρίου, όμως να λέει «όχι» στο τρομερό σουτ του Νίνη.

Στο 61΄ ο Γιώργος Σίμος προχώρησε σε διπλή αλλαγή ρίχνοντας στη μάχη τους Γρίβα και Λυμπεράκη στη θέση των Ντε Γκούζμαν και Κοροβέση. Δύο λπετά αργότερα κατάφερε να φθάσει στο γκολ. Ο Στούρτζεον έκανε το γύρισμα στον Καστάνιος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο απέκτησε έναν πιο γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φθάσουν στο γκολ. Οι δυνατές μονομαχίες κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν τελικά να φθάσουν σε κάποιο γκολ -κυρίως από μακρινά σουτ- και τους Θεσσαλούς να πανηγυρίζουν τελικά τη νίκη.

ΟΦΗ – Βόλος
Γκολ: 63΄Καστάνιος – 3′ Περέα, 21′ Δουβίκας
Διαιτητής: Τζοβάρας
Κίτρινες: Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο – Μαρτίνες
Κόκκινες:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (62′ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Βαφέας (76′ Φερέιρα), Διαμάντης, Ουές, Ντε Γκούζμαν (62′ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάϊκός, Στάρτζεον, Καστάνιός.
Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέϊμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα (46′ Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες (90+2′ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο (67′ Σάντσες), Νίνης (76′ Σάντος), Περέα.
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίαθλο: «Ασημένια» η Κώτσαλου στο Βαλκανικό

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 14/02/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics