Breaking News
19 Μαρτίου 2021

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (19/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (20/3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Out της Super League.

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τακτικής.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Ricardo Vaz συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Οι Vahid Selimovic και Juan Neira έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Jonathan De Guzman έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης. Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Adil Nabi.

Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως ο τιμωρημένος Nazareno Solis και οι Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος, Γιώργος Σουρνάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Στην 20μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Οδυσσέας Λυμπεράκης, συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, Κοροβέσης.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το Ηράκλειο με προορισμό τον Βόλο, σήμερα (19/3) το απόγευμα.
Διαβάστε επίσης:

Ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Μακρόν

Όλα τα ζώδια 19/03

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics