Breaking News
04 Μαρτίου 2016

Ένα φοβερό ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις κατέχει από την Πέμπτη(3/3) η Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι η μοναδική στην Ισπανία που συμπλήρωσε 35 ματς χωρίς ήττα, ξεπερνώντας την καλύτερη επίδοση που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης (34 παιχνίδια) από την περίοδο 1988-1989!

Με την χθεσινή της νίκη στο «Βαγέκας» επί της Ράγιο Βαγεκάνο με 5-1 η «Μπαρτσα» έφτασε τις 29, ενώ έχει και 6 ισοπαλίες, με την τελευταία της ήττα να χρονολογείται στις 3 Οκτωβρίου 2015 (1-2) από τη Σεβίλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για την 7η αγωνιστική της Primera Division.

Από τότε οι «μπλαουγκράνα» παραμένουν αήττητοι για 20 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, 8 στο Copa del Rey, 5 ματς στο Champions League και 2 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Έχουν πετύχει σε αυτό το διάστημα 107 τέρματα και έχουν δεχθεί μόλις 20, με τον Λουίς Σουάρες να είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ, με 35 γκολ. Ακολουθούν ο Λιονέλ Μέσι με 27 και ο Νεϊμάρ με 19 (αμφότεροι έχασαν κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμών), ενώ έχουν σκοράρει επίσης οι Μουνίρ Ελ Χαντάντι (6 γκολ), Ιβάν Ράκιτιτς (6), Χεράρδ Πικέ (4), Σάντρο Ραμίρες (3), Αντρές Ινιέστα (1), Αντριάνο (1), Ντάνι Άλβες (1) Γουίλφριντ Κάπτουμ (1), Αρντά Τουράν (1) και έχουν καταγραφεί υπέρ της 2 αυτογκόλ, από τον Βέστερμαν της Μπέτις και τον Ναβάρο της Λεβάντε.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics