Breaking News
07 Μαρτίου 2016

 

Χοντρό επεισόδιο με τη λήξη στην Τρίπολη!



Επεισοδιακό φινάλε είχαμε στην κόντρα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, μόλις ο διαιτητής Παπαπέτρου σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Ματίας Ιγκλέσιας είχαν έντονο επεισόδιο! Οι δύο ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια, με τον αμυντικό της Ένωσης να είναι εκτός εαυτού.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετά και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τους ψυχραιμότερους για να χωρίσουν τους πρωταγωνιστές της διένεξης! Σημειωτέον, ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ενεπλάκησαν στην αμφισβητούμενη φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για πέναλτι. Στο 34' ο Ιγκλέσιας έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Λαμπρόπουλο και φαίνεται ξεκάθαρα να τον πετά κάτω μέσα στη μεγάλη περιοχή.

sportdog.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics