Breaking News
09 Μαρτίου 2016

Το θέμα της αδειοδότησης της ΑΕΛ εξακολουθεί να απασχολεί την... ποδοσφαιρική πιάτσα!

Στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα ενώ ο Διευθυντής Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Δημητρίου, ανέφερε ότι τα δεδομένα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίαζε τόσο καιρό η "βυσσινί" ΠΑΕ.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την εξέλιξη αυτή και στην εφημερίδα «Ελευθερία» ανέφερε τα εξής:
«Το θέμα της αδειοδότησης δεν θα το κρίνει ο κ. Δημητρίου αλλά η Ελληνική Πολιτεία. Έχουμε ραντεβού με τον δήμαρχο Αποστόλη Καλογιάννη που θα επισκεφθούμε μαζί τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη και θα κάνουμε ανάλυση για το θέμα της αδειοδότησης.

Σε περίπτωση που διαγραφεί η προηγούμενη ΠΑΕ από το ΓΕΜΗ δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Ειδάλλως θα πρέπει να πάμε σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού με αλλαγή του ισχύοντος νόμου».

dokari.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics