Breaking News
09 Αυγούστου 2021

Αμπασκάλ: «Ο Βόλος κατάφερε να πνίξει τον ΟΦΗ»

 

Κυρίαρχος ήταν ο Βόλος στο φιλικό παιχνίδι με τους Κρητικούς όπως δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του, Γκιγέρμο Αμπασκάλ.


Ο Βόλος έπιασε πολύ καλή απόδοση στη φιλική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που έγινε την Κυριακή (08/08) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργανώνουν οι «κυανέρυθροι». Μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στους Κρητικούς ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, Γκιγέρμο Αμπασκάλ δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όσους πλαισιώνουν την ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι ο Βόλος είχε συνολικά την κυριαρχία. Η ομάδα με πίεση κατάφερε να πνίξει τον αντίπαλο και να τον πιέσει πολύ. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σημειώσουμε κι άλλα τέρματα.

Όπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς θέλουμε χρόνο. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιώσουμε τους αυτοματισμούς, να βγάζουμε προσωπικότητα και χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο».

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Ινδός επιχειρηματίας αγοράζει ομάδα της Super League Interwetten

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics