Breaking News
20 Μαρτίου 2016

Απίστευτοι διάλογοι - Προπονητής είπε σε γυναίκα δημοσιογράφο: "Ελα και φάε το π…ς μου"!

 

Ένας οξύθυμος προπονητής και μία όμορφη δημοσιογράφος κατέληξαν να ανταλλάσσουν ύβρεις και απειλές μετά από έναν αγώνα στη Ρουμανία.

Ένα απίθανο περιστατικό κυριαρχεί στην ειδησεογραφία της Ρουμανίας τις τελευταίες ώρες, μετά από την εκτός έδρας νίκη της Βολουντάρι επί της Ιάσι.

AdTech Ad
Ο προπονητής των νικητών εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση σε βάρος της Ρουμάνας (πανέμορφης) δημοσιογράφου η οποία ωστόσο του απάντησε με απειλές για τη ζωή του!

«Έλα τώρα, δεν θα με βγάλεις ούτε μία φορά live», φέρεται να είπε αρχικά ο 42χρονος, όταν τελείωσε τις δηλώσεις του και έσκυψε στο αυτί της Αλίνα Ιοσούμπ.

Εκείνη προσπάθησε να τον συνετίσει, λέγοντάς του να μιλάει καλύτερα και συνέχισε να παίρνει συνεντεύξεις και από άλλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ωστόσο ο Γκανέα συνέχισε να της επιτίθεται και μεταξύ άλλων της είπε «φάε όλο το π..ς μου», σύμφωνα με την «ProSport». Η Ιοσούμπ ζήτησε να απολογηθεί και του είπε ότι δεν είναι "πολιτισμένη η συμπεριφορά του", ωστόσο ο Γκανέα της είπε ότι δεν ζητάει συγγνώμη.

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Ρουμάνο προπονητή να λέει «Εάν σε χτυπήσω μια φορά, θα σε κολλήσω στον τοίχο. Έλα, θέλω να βγώ live τώρα» ενώ η Ιοσούμπ στο τέλος τον απείλησε ανοιχτά: «Δεν θα πας σπίτι σου ζωντανός μετά από το επόμενο παιχνίδι στην περιοχή μου».

 

pronews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics