Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2022

Κολύμβηση: Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 50μ ύπτιο 

 

«Πάλεψε» με τα θηρία και τερμάτισε στην 6η θέση ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε πισίνα 25μ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Με πέντε αθλητές να τερματίζουν σε χρόνους κάτω από τα 23.00, ο Απόστολος Χρήστου έκανε ότι μπορούσε και με επίδοση 23.10, κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 50μ ύπτιο.

Ο τελικός που έγινε σε... δυο δόσεις, καθώς την προγραμματισμένη ώρα, και αφού δόθηκε η εκκίνηση, ο αφέτης έκανε ανάκληση, ωστόσο οι περισσότεροι δεν το αντιλήφθηκαν και συνέχισαν να αγωνίζονται. Ο Έλληνας πρωταθλητής αρχικά σταμάτησε, στη συνέχεια όμως ακολούθησε τους υπόλοιπους. Τρεις φιναλίστ, επέστρεψαν στους βατήρες και τελικά λίγο αργότερα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία (World Aquatics), ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση και όρισε νέα ώρα διεξαγωγής του τελικού.

Όπως εξελίχθηκε το αγώνισμα, ο Απόστολος Χρήστου έκανε πέντε κούρσες, καθώς αγωνίστηκε στον προκριματικό, τον ημιτελικό, τον αγώνα-μπαράζ και δυο φορές στον τελικό με την επίδοσή του να είναι εξαιρετική και να φεύγει από την Μελβούρνη και με την πέμπτη θέση στα 100μ. ύπτιο.

Στα 50μ όπως και στα 100μ νίκησε ο Αμερικανός Ράιαν Μέρφι, 22.64. Τον ακολούθησε ο Αυστραλός Αϊζακ Αλαν Κούπερ (22.73), και τρίτος ήταν ο Πολωνός Κάσπερ Στοκόβσκι με 22.74.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα του τελικού.

onsport.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την συνεργασία του, ως Educational Partner, με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics