Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σόνι Στίβενς παραχωρήθηκε απο το ΟΦΗ στη Ντεν Χάαγκ, με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι,

Ο Ολλανδός γκολκίπερ σε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως έχασε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ:Ο Σόνι Στίβενς παραχωρήθηκε απο το ΟΦΗ στη Ντεν Χάαγκ, με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, Ο Ολλανδός γκολκίπερ σε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως έχασε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ:


«Το μάθαμε (ότι θα παίξει βασικός ο Μανδάς) δύο-τρεις ώρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ηταν περίεργο συναίσθημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στίβενς, ενώ αναφέρθηκε και στο τι του είπε ο Νταμπράουσκας όταν ανέλαβε τον ΟΦΗ:


«Αν έπαιζες όταν ήρθα στον ΟΦΗ ίσως να έπαιζες ακόμα, αλλά φυσικά δεν κερδίζεις κάτι από αυτό. Επέμενα να πάω στη Ντεν Χάαγκ, αλλά ο προπονητής ήθελε να με κρατήσει, πίστευε πως είμαι πολύτιμος για τον ΟΦΗ. Συμφώνησε τελικά σε μία περίοδο δανεισμού».


Και συνέχισε: «Δεν έχω κακές εμπειρίες από τον ΟΦΗ εκτός από το ότι δεν έπαιζα. Η ζωή στην Κρήτη είναι πολύ καλή. Έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για ακόμη ένα χρόνο, δεν έχω τελειώσει με τον ΟΦΗ, ανυπομονώ να παρουσιαστώ ξανά εκεί. Πριν φύγω από τον ΟΦΗ ο προπονητής μου είπε ότι πιστεύει πως είμαι καλός τερματοφύλακας που του αρέσει να με έχει»

.ekriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 10 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Με τον Παναγιώτη Γκιώνη σε κέφια η Μπογκόρια Γκρότζισκ νίκησε την Μπιντγκόζ με 3-1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics