Breaking News
22 Μαΐου 2016

Τα βλέμματα, στο σημερινό πρόγραμμα στον διεθνή ποδοσφαιρικό χώρο, αναμφίβολα πέφτουν στη Μαδρίτη και στο «Βιθέντε Καλδερόν», εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα δελ Ρέι.

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη θα αναμετρηθούν στις 22:30(Novasports 1), με απώτερο στόχο το... νταμπλ, καθώς οι μεν «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη στεφθεί πρωταθλητές, οι δε Σεβιλλιάνοι πάνε στον τελικό με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Πλην του τελικού του Κόπα δελ Ρέι, διεξάγονται και άλλοι τελικοί Κυπέλλου σε διάφορες χώρες. Στη Λετονία στις 16:00 παίζουν στον τελικό του Κυπέλλου οι Σπάρτακς Γιούρμαλα και Γέλγκαβα στο «Σλόκας Στάντιονα» της Γιούρμαλα, στις 16:30 διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Αλβανίας ανάμεσα στην Κουκέσι και στη Λάτσι και στις 19:15 στο «Εστάδιο Νασιονάλ» του Ζαμόρ θ' αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Πόρτο με την Μπράγκα. Τέλος, στην Ολλανδία παίζουν Ουτρέχτη - Χέρακλες (15:30), στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ στην Ολλανδία για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics