Breaking News
15 Ιουνίου 2016

Στη νευρικότητα των παικτών του απέδωσε την ισοπαλία με την Ισλανδία ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος:

«Δεν ξαφνιαστήκαμε από τους Ισλανδούς, ξέρουμε πως παίζουν. Στο πρώτο 10λεπτο είχαμε πολλά προβλήματα. Στη συνέχεια ελέγξαμε το ματς και είχαμε πολλούς παίκτες μπροστά. Βελτιώθηκε η απόδοσή μας, μπορεί να πετύχαμε ένα γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, κάποιες στιγμές παίξαμε καλά, κάποιες δε μας βγήκε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να αλλάζουμε καλύτερα τη μπάλα από τα άκρα και ξαναλέω περιμέναμε ότι οι Ισλανδοί θα έπαιζαν έτσι. Έπρεπε να είχαμε περισσότερη υπομονή. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε οπωσδήποτε το Σάββατο», είπε ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με την Αυστρία: «Ναι είναι, μετά το σημερινό αποτέλεσμα. Ο κόσμος περίμενε σήμερα ότι θα νικούσαν η Αυστρία και η Πορτογαλία. Καμία δεν τα κατάφερε κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε το Σάββατο.»

Ο Χάιμιρ Χάλγκριμσον, άμεσος συνεργάτης του Λαρς Λάγκερμπακ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισλανδίας, στάθηκε στη βοήθεια που πρόσφερε ο κόσμος στην ομάδα: «Ήταν κάτι το φανταστικό. Να είμαστε κι εμείς σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση. Ήταν σα να βρισκόμαστε στο σπίτι μας. Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι. Σα να παίζαμε στην έδρα μας. Βοήθησαν τους παίκτες μας πάρα πολύ. Δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (Αυστρία-Ουγγαρία 0-2) μας επηρέασε σημαντικά. Ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα. Τώρα ίσως μπορέσουμε να ξεκουραστούμε λίγο περισσότερο ενόψει του αγώνα που ακολουθεί (σ.σ. με την Ουγγαρία). Εάν, όμως, νικήσουμε την επόμενη αντίπαλό μας μπορεί να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο όνειρο της πρόκρισης.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics