Breaking News
15 Ιουνίου 2016

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας αποτελεί ο Κάρλος Ντούνγκα, ο οποίος απολύθηκε μετά και τη νέα αποτυχία της «σελεσάο» να προκριθεί από τον όμιλο του Κόπα Αμέρικα.



Ουσιαστικά ο 52χρονος τεχνικός «πλήρωσε» τον αποκλεισμό της Βραζιλίας (σ.σ προήλθε από αντικανονικό γκολ του Περού) όπου απέτυχε σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. 

Ο Ντούνγκα είχε πάρει τα ηνία της ομάδας το 2014 μετά το Μουντιάλ, όπου η Βραζιλία γνώρισε την ταπεινωτική ήττα από τη Γερμανία με 7-1. 

Πέρσι την οδήγησε ως τα προημιτελικά Κόπα Αμέρικα και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Παραγουά, ενώ φέτος δεν πέρασε καν τους ομίλους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics