Breaking News
06 Ιουλίου 2016

Η Πορτογαλία, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που άνοιξε το σκορ και με τον Νάνι να κάνει το 2-0, απέκλεισε την Ουαλία και βρίσκεται στον τελικό του Euro, για πρώτη φορά μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004. 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Άλβες, Φοντέ, Γκερέιρο, Μάριο, Ντανίλο, Σάντσες (74’ Αντρέ Γκόμες), Σέντρικ, Νάνι (86’ Κουαρέσμα), Ρονάλντο, Αντριέν Σίλβα (79’ Μουτίνιο)

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τέιλορ, Τσέστερ, Α.Ουίλιαμς, Κινγκ, Άλεν, Ρόμπσον Κανού (63’ Τσερτς), Μπέιλ, Λέντλεϊ (58’ Βόουκς), Κόλινς (66’ Τζ.Ουίλιαμς).

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον. Βοηθοί: Ματίας Κλασένιους, Ντάιελ Βίρνμαρκ. 4ος: Σζίμον Μαρτσίνιακ. (ΠΟΛ). Διαιτητές γραμμών: Στέφαν Γιοχάνεσον, Μάρκους Στρομπεργκτσον (ΣΟΥ)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics