Breaking News
08 Ιουλίου 2016

Τρεις Έλληνες διεθνείς διαιτητές θα διευθύνουν ισάριθμες συναντήσεις στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και συγκεκριμένα σε αγώνες του β΄ προκριματικού γύρου του Champions League και του Europa League της περιόδου 2016-2017.



Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη, Ιωάννη Τουμπακάρη και τέταρτο διαιτητή τον Αναστάσιο Παπαπέτρου, θα διευθύνει στις 19/7/2016 το παιχνίδι Κοπεγχάγη-Κρουσέιντερς, που θα διεξαχθεί στη Κοπεγχάγη, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη, Κυριάκο Μερκενίδη και τέταρτο διαιτητή τον Ανδρέα Παππά, θα σφυρίξει στις 14/7/2016 τον αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβα-Γελγκάβα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γιώργος Κομίνης, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά, Νικόλαο Καραϊσαρίδη και τέταρτο διαιτητή τον Μιχαήλ Βοσκάκη, θα διευθύνει την αναμέτρηση Γκέτεμποργκ-Πιαστ Γκλίβιτσε, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics