Breaking News
12 Ιουλίου 2016

Αν και είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο Γιοακίμ Λεβ θα αποχωρούσε από το πόστο του, μετά τον αποκλεισμό των πρωταθλητών κόσμου από τα ημιτελικά του EURO 2016, ο Γερμανός εκλέκτορας αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του ότι σκόπευε να συνεχίσει στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Εξάλλου, το συμβόλαιό του «Γιόγκι» με τη γερμανική ομοσπονδία έχει ισχύ γι' ακόμη δύο χρόνια.



«Παρά την απογοήτευσή μας, η ομάδα δεν απογοήτευσε» τονίζει στη δήλωσή του ο Λεβ, ο οποίος ήταν για δύο χρόνια βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν στην τεχνική ηγεσία της «νατσιονάλμανσαφτ», προτού αναλάβει τα «ηνία» της εθνικής το 2006. 

«Ήταν η νεώτερη ομάδα στη διοργάνωση και συνεχίζω να βλέπω σπουδαίες δυνατότητες» προσθέτει ο Λεβ, αναφερόμενος στο μέσο όρο ηλικίας της ομάδας του στο EURO 2016 που ήταν 25,4 χρόνια, και καταλήγει: «Είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει πολλή χαρά στο μέλλον και γι' αυτό παραμένω ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες και να συνοδεύσω την εξέλιξή τους καθ' οδόν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics