Breaking News
19 Ιουλίου 2016

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε το πρωί για τη Νορβηγία.

 

Η ομάδα έτοιμη να υπερασπιστεί το 3-0 των Ζωσιμάδων κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ και μεγάλο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

«Πάντα τα πράγματα τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, είμαστε όλοι καλά» δήλωσε κατά την αναχώρηση ο Γιάννης Πετράκης, ενώ για τον κόσμο που θα βρεθεί στη Νορβηγία να στηρίξει την ομάδα σχολίασε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο».

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό αυτοί που δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι και πρώτα ο Θεός να τελειώσουν όλα καλά και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA και συγκεκριμένα οι Πασχαλάκης, Κολιοφούκας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Μπέριος, Σκόνδρας, Κούτρης, Τζημόπουλος, Λίλα, Δώνης, Κοζορώνης, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Γιάκος, Φεφρελής, Κόντε και Μαμπουλού.

Πηγή: SENTRAGOAL.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics