Breaking News
19 Ιουλίου 2016

Ο Σουηδός φορ ζήτησε και πήρε έξτρα άδεια

Η αποστολή για το τουρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Κίνα ανακοινώθηκε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μένει εκτός.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ζήτησε και πήρε έξτρα διακοπές μετά την συμμετοχή του στο Euro 2016 και έτσι δεν θα ταξιδέψει στην Κίνα. 

Η Μ. Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μ. Σίτι στη προετοιμασία της, πριν πετάξει για Σουηδία για να αντιμετωπίσει την Γαλατασαράι.

Στο ρόστερ θα είναι και οι Ρούνεϊ, Σμόλινγκ και Ράσφορντ ως «τιμορία» για την κακή πορεία με την εθνική Αγγλίας στο Euro.

Παρών θα είναι και το νέο απόκτημα της ομάδας Μιχταριάν, καθώς και οι Μάτα, Γιανουζάι.

Η αποστολή για την Κίνα:

Ντε Χέα, Ρομέρο, Τζόνστον, Μπαϊγί, Μπλιντ, Φοσού – Μενσά, Τζόουνς, ΜακΝέιρ, Ρόχο, Σο, Σμόλινγκ, Τουανθέμπε, Βαλένσια, Κάρικ, Ερέρα, Γιανουζάι, Λίνγκαρντ, Μάτα, Μέμφις, Μκιταριάν, Α.Περέιρα, Γιάνγκ, Κιν, Ράσφορντ και Ρούνεϊ.  

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics