Breaking News
25 Ιουλίου 2016

Αλλάζει ξανά η έδρα του επαναληπτικού αγώνα μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Άλκμααρ (4/8), καθώς οι αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού «θορύβησαν» τους ανθρώπους του Άγιαξ της Ηπείρου.

Έτσι, η ρεβάνς με τους Ολλανδούς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League δεν θα γίνει σίγουρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πλέον οι Γιαννιώτες προσανατολίζονται να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, έδωσε το «πράσινο φως» στον ΠΑΣ και η ΕΠΟ έχει αποστείλλει ήδη σχετικό αίτημα στην UEFA για τα διαδικαστικά, με συνέπεια να απομένει η οριστικοποίηση της αλλαγής έδρας.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΣ υποχρεώθηκε να ξενιτευτεί από τους Ζωσιμάδες που δεν πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές για αγώνα της UEFA σε αυτό το επίπεδο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics