Breaking News
25 Ιουλίου 2016

Στο πρώτο της τεστ μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-1 της Ίντερ σε φιλικό που διεξήχθη στο Όρεγκον των ΗΠΑ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έδειξε ότι παραμένει πολύ δυνατή και χωρίς τον Σουηδό σταρ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Οριέ με κοντινό πλασέ, ωστόσο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Ίντερ «απάντησε» με το πέναλτι του Γιόβετιτς.

Η Παρί πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά με το απευθείας φάουλ του Καρζαουά και στη συνέχεια «χτύπησε» ξανά ο Οριέ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics