Breaking News
27 Ιουλίου 2016

Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε τη μετάδοση του αγώνα της Ένωσης με τους Γάλλους την προσεχή Πέμπτη.

Επίσημο είναι πλέον ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν, την Πέμπτη, θα μεταδοθεί από τη Nova. Σε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του καναλιού αναφέρονται τα εξής: «Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ΑΕΚ στο «Zοφρουά Γκισάρ» κόντρα στη Σεντ Ετιέν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Εuropa League, θα έχουν την Πέμπτη το βράδυ στις 22:00 οι συνδρομητές των καναλιών novasports.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD ενώ η μετάδοση θα είναι δυνατή και μέσω Nova GO. Ακόμα, θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση μέσω του novasports.gr».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics