Breaking News
29 Ιουλίου 2016

 

Το όνομα του Σταμάτη Βελλή φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για τον επόμενο πρόεδρο της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Το όνομα του Σταμάτη Βελλή φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για τον επόμενο πρόεδρο της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης φέρεται να εξετάζεται από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ίδιος είναι αρνητικός μέχρι στιγμής στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, όμως υπογραμμίζεται πως αυτό μπορεί να αλλάξει τους επόμενους μήνες. Από εκεί και πέρα, ο Βελλής βρέθηκε στη Γαλλία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics