Breaking News
30 Ιουλίου 2016

Νεαρός θαυμαστής του Βραζιλιάνου ήταν αποφασισμένος για τη φωτογραφία.

Το βραζιλιάνικο δίκτυο ESPN αποκάλυψε τι σκαρφίστηκε ένας θαυμαστής του Νεϊμάρ, προκειμένου να βγάλει selfie με τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Ο 21χρονος «τρύπωσε» στο ξενοδοχείο, έμεινε κρυμμένος για αρκετές ώρες στο χώρο όπου είναι τα πλυντήρια και στη συνέχεια άρχισε να κινείται στους χώρους έχοντας πλαστή ταυτότηα μέλους του προσωπικού.

Οι υπάλληλοι, όμως, πρόσεξαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον συγκεκριμένο νεαρό και δεν άργησαν να αανακαλύψουν ότι είναι εισβολέας. Κάλεσαν την αστυνομία, συνελήφθη και ομολόγησε το... έγκλημα που σχεδίαζε: να πλησιάσει τους παίκτες της εθνικής ομάδας και να φωτογραφηθεί με τον Νεϊμάρ. Λίγες ώρες μετά, αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics