Breaking News
03 Αυγούστου 2016

Ο κακός χαμός επικράτησε στη φιλική αναμέτρηση της Λάρισας με τον Ατρόμητο, με σφαλιάρες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. 

Μόνο... φιλικά δεν εξελίχθηκε το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ των «βυσσινί» και των Περιστεριωτών. Αφορμή για να ανάψουν τα αίματα στάθηκε ένα τράβηγμα του Μασούρα στον Λημνιό του Ατρομήτου, όταν ο τελευταίος έφυγε στην αντεπίθεση.

Ο νεαρός μέσος αντέδρασε και χτύπησε στο πρόσωπο τον αντίπαλό του, αλλά υπήρξε και συνέχεια. Σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Μαρουκάκης από πλευράς Λάρισας χτυπώντας κι εκείνος με τη σειρά του τον Λημνιό στο πρόσωπο, πριν επικρατήσει γενικός χαμός.

Τελικά οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν αλλαγή τους Μασούρα και Λημνιό, περνώντας στο παιχνίδι τους Λαμπρόπουλο και Νάτσο.

Δείτε το βίντεο...

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν μετά το 3:15:
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics