Breaking News
28 Αυγούστου 2016

Έστω και δύσκολα η Μπαρτσελόνα, κέρδισε με 1-0 την Μπιλμπάο μέσα στο «Σαν Μαμές».

Στο 3ο λεπτό το σουτ του Ντένις Σουάρεθ έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 12’ ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Μπενιάτ. Στο 20’ ο Ιραϊθόθ σταμάτησε τον Μέσι αλλά στο ίδιο λεπτό ήρθε το γκολ της Μπαρτσελόνα. Ο Αρντά σέντραρε από αριστερά και ο Ράκιτιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ως τη λήξη του πρώτου μέρους η Μπιλμπάο είχε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά ο Τερ Στέγκεν κατέβασε ρολά.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Μπόιβεδα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε (62’ Γκαρθία), Μπενιάτ, Ουίλιαμς, Εράθο (62’ Βέσγα), Σουσαέτα (76’ Μουνιαΐν), Αντούριθ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί (71’ Μασεράνο), Άλμπα, Σέρχι, Πικέ, Μπούσκετς, Ντένις Σουάρεθ (71’ Αντρέ Γκόμες), Σουάρες, Ράκιτιτς, Μέσι, Αρντά (83’ Ραφίνια)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics