Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2016

Λιάπης και Βάντζικ θα παραμείνουν στο τεχνικό τιμ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα είναι ο τεχνικός των Τρικάλων, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Οι Κώστας Λιάπης και Γιόζεφ Βάντζικ θα παραμείνουν στο τεχνικό τιμ, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο βοηθός του «Γ.Χ.».

Ο νέος προπονητής των Τρικάλων θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο Φλαμουλίου.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας, με συμφωνία ενός έτους ,με τον προπονητή Γιώργο Χ. Γεωργιάδη.

Η συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή σφραγίστηκε παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά, ενώ στις συζητήσεις παραβρέθηκε και ο Κώστας Παρδάλης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα καλωσορίζει στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στο πλευρό του κ. Γεωργιάδη θα συνεχίζουν κανονικά ο γυμναστής Κώστας Λιάπης και προπονητής τερματοφυλάκων Γιόζεφ Βάντζικ, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο βοηθός προπονητής της ομάδας.

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα κάνει σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο Φλαμουλίου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics