Breaking News
26 Ιουνίου 2018

Μέχρι τον ημιτελικό της σπάθης έφτασε η Δέσποινα Γεωργιάδου, αλλά αυτό της ήταν αρκετό για να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

 


Η Γεωργιάδου στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Ιταλίδα Κιαράλια και γνώρισε την ήττα με 15-9 αλλά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, το τρίτο για την ελληνική ξιφασκία στην ιστορία της διοργάνωσης.

Νωρίτερα, η Γεωργιάδου στα προημιτελικά, στον ελληνικό «εμφύλιο» επικράτησε της Γκουντούρα με 15-9. Koντά της σε όλους τους αγώνες ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ξιφασκίας, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ξιφασκίας και μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ Μανώλης Κατσιαδάκης, ο οποίος στο τέλος τη συνεχάρη θερμά!

Μέχρι τα προημιτελικά έφτασε και η Νίκη Σιδηρόπουλου αλλά έχασε από τη Γαλλίδα Ζακ Αντρέ Κοκέν με 15-12.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics