Breaking News
30 Ιουνίου 2018

Το χρυσό μετάλλιο στα Laser Radial των Μεσογειακών Αγώνων «Ταραγόνα 2018» κατέκτησε η Αθανασία Φακίδη.

 


Η Ελληνίδα ιστιοπλόος συγκέντρωσε 30 βαθμούς ποινής σε 11 ιστιοδρομίες, ενώ ακολούθησαν η Σίλβια Ζενάρο από την Ιταλία με 38 βαθμούς και η Μαρτίνα Ρέινο Κάτσο από την Ισπανία με 40 βαθμούς ποινής. Η Μαρία Βλάχου κατέλαβε την 11η θέση με 109 βαθμούς ποινής σε σύνολο 15 σκαφών.

Στα Laser Standard ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης πήρε το ασημένιο μετάλλιο με 48 βαθμούς ποινής, πίσω από τον Ισπανό νικητή Χοακίν Μπλάνκο Αλμπαλάτ (33 βαθμοί ποινής). Ο Αντώνης Μπουγιούρης τερμάτισε 9ος με 89 βαθμούς και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου 14ος με 118 βαθμούς ποινής.

Στα RSX ανδρών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης πήρε την 4η θέση με 37 βαθμούς και ο Γιώργος Φράγκος την 9η με 90 βαθμούς ποινής. Νικητής ήταν ο Ιταλός Ματία Καμπόνι με 20 βαθμούς ποινής. Στα RSX γυναικών η Αγγελική Σκαρλάτου κατετάγη 8η με 73 βαθμούς και η Κατερίνα Δίβαρη 9η με 91 βαθμούς ποινής. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ισπανίδα Μπλάνκα Μαρία Μαντσόν Ντομίνγκεθ με 21 βαθμούς ποινής.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics