Breaking News
04 Αυγούστου 2020

Το στοίχημα της φετινής τουριστικής περιόδου φαίνεται πως καταφέρνει να κερδίσει η Κρήτη. Οι ξενοδόχοι, αν και δεν ζουν τους ρυθμούς προηγούμενων ετών, βλέπουν τις κρατήσεις να αυξάνονται, ενώ η μεγαλόνησος φαίνεται να κερδίζει τουρίστες της τελευταίας στιγμής εξαιτίας των απαγορεύσεων προς την Ισπανία.

 

Πανελλαδική πρωτιά καταγράφει ο νόμος Ηρακλείου στις αφίξεις ξένων τουριστών, με τον Ιούλιο, τον πρώτο μήνα της φετινής τουριστικής σεζόν, να κλείνει για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με 213.000 αφίξεις.

Τα μηνύματα για τον Αύγουστο δείχνουν περαιτέρω αύξηση στις τουριστικές ροές. Μάλιστα η Κρήτη φαίνεται πως θα κερδίσει σε αφίξεις μεγάλο μερίδιο τουριστών από τις ακυρώσει πτήσεων που υπάρχουν προς την Ισπανία.

Παρά τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα μέτρα που ισχύουν φέτος και στον κλάδο της φιλοξενίας, οι ξένοι τουρίστες φαίνεται να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τις διακοπές τους στην χώρα μας, την οποία οι περισσότεροι σκοπεύουν να επιλέξουν ξανά και το επόμενο καλοκαίρι.
megatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics