Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2020

Σχεδόν 2.000 καρατέκα συγκεντρώθηκαν στην τουρκική πόλη Σακάργια, για ένα τουρνουά που πραγματοποιήθηκε υπό τις αυστηρές οδηγίες ασφαλείας.

 

To τουρνουά περιορίστηκε στις κατηγορίες Κάτα χωρίς επαφή, που είναι παρόμοιες με τα πουμσέ του Ταε Κβον Ντο (σ.σ. συνδυασμός τεχνικών χεριών και ποδιών, που εκτελούνται στον αέρα χωρίς αντίπαλο και επαφή) και προσέλκυσε εκατοντάδες ανθρώπους, για 4 ημέρες.

Ήταν η πρώτη διοργάνωση στην Τουρκία μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού, με την Τουρκική Ομοσπονδία Καράτε να διοργανώνει αυτούς τους αγώνες, μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα και τις οδηγίες για τον ιό. Τουλάχιστον 1.800 αθλητές, από 700 ομάδες, ήταν παρόντες στο Σερντιβάν Σπορτ Χολ.

Η διοργάνωση επικεντρώθηκε στις κατηγορίες Κάτα, με συμμετέχοντες παιδιά, νέους, μαθητές, κατηγορίες τζούνιορ και σένιορ.

Οι μάσκες προσώπου ήταν υποχρεωτικές, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι διατηρούσαν τις κοινωνικές αποστάσεις. Η διοργάνωση έγινε χωρίς θεατές, η οποία χαρακτηρίστηκε «επιτυχής» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε.

Στις σένιορ κατηγορίες, οι ομάδες της Καγιατάν Μπελεντιγιεσπόρ και Γκαζιοσμανπαγια Μπελεντιγιεσπόρ ανακηρύχθηκαν οι νικητές στο ομαδικό ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics