Breaking News
07 Οκτωβρίου 2020

Το χρυσό μετάλλιο στα 25μ. για την Άννα Κορακάκη που σαν σήμερα (7/10/2016) κατακτά την κορυφή και στους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου της Μπολόνια


 

Μετά τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Άννα Κορακάκη θα κατακτήσει μια ακόμα μία κορυφή. Ήταν η ώρα για τους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου αεροβόλου πιστολιού στην Μπολόνια.

Η Κορακάκη θα μπει στα προκριματικά στο πιστόλι 25μ., ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της με 585 (24 κεντρικά 10άρια), έχοντας 290 στην ακρίβεια και 295 στην ταχύτητα. Να σημειωθεί ότι η δεύτερη θέση του προκριματικού γύρου πήγε στην Γιανγκμι Κιμ (Ν. Κορέα), η οποία είχε σκορ 586 (24 κεντρικά 10άρια) κάτι που σήμαινε ότι ο τελικός αναμένονταν συγκλονιστικός.

Ο τελικός όντως ήταν συγκλονιστικός, αλλά μόνο για το ασημένιο μετάλλιο. Το χρυσό είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς με την Κορακάκη να δείχνει σταθερότητα, σιγουριά και μεγάλη αυτοπεποίθηση στις βολές της. Χέρι… αλφάδι και από την αρχή παίρνει μεγάλο προβάδισμα.

 

Θα κάνει το απόλυτο (5/5) σε τέσσερις περιπτώσεις, το 4/5 σε άλλες δύο. Μια εμφάνιση βγαλμένη από… Ρίο που θα ολοκληρωθεί με σκορ 39 την ίδια ώρα που Κιμ και Ολένα Κόστεβιτς (Ουκρανία) παλεύαν στο shoot-off για το δεύτερο σκαλί του βάθρου στο οποίο τελικά ανέβηκε η σκοπεύτρια από τη Ν. Κορέα.

Μια χρονιά που έκλεισε μαγικά και όπως θα έπρεπε για την Άννα Κορακάκη. Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο περασμένο στο λαιμό της. Δίκαια. Σαν σήμερα 7 Οκτωβρίου 2016…
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics