Breaking News
04 Ιανουαρίου 2021

Ο Ιταλός αναβάτης μίλησε ενόψει της μεταγραφής του στην KTM

 

O Ντανίλο Πετρούτσι άφησε την Ducati για χάρη της KTM και σε δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του.

Αναλυτικά ο Ιταλός αναβάτης δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω και πάλι να ευχαριστήσω την Ducati που μου είπε από νωρίς πως πρέπει να ψάξω να βρω καινούργια ομάδα. Αυτό ήταν σημαντικό διότι ξεκίνησα νωρίς τις συνομιλίες και βρήκα αμέσως ομάδα. Η απόφαση της Ducati ευνόησε και τις δύο πλευρές και γι’ αυτό φεύγω έχοντας καλές σχέσεις με όλους. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ με ΚΤΜ! Τώρα μπορώ να αποκαλύψω ότι μόνο από το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχω αγοράσει μοτοσικλέτες για μένα. Πάντα θαύμαζα αυτά που κάνουν και το γεγονός ότι κερδίζουν σε όποιο πρωτάθλημα κι αν έχουν πάρει μέρος.

Φυσικά θα ήθελα να έρθω λόγω της αξίας μου και όχι των μεταγραφικών εξελίξεων, αλλά ως επαγγελματίας οδηγός πρέπει να αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Ανέβηκα πάνω στη μοτοσυκλέτα τρεις φορές! Κρίμα που ο κινητήρας ήταν σβηστός! Μπήκα και στην αεροσήραγγα στην Κολωνία, ενώ ετοιμάσαμε και τη θέση οδήγησης για μένα. Ήταν πολύ εντυπωσιακό! Με καλωσόρισαν θερμά και είδα όλο το Αγωνιστικό τους Τμήμα. Ήταν σαν μπουτίκ πραγματικά. Ποτέ μου δεν έχω δει κάτι παρόμοιο! Με άφησαν να δω τα πάντα… τα μοτέρ, τις μοτοσικλέτες. Ήταν εντυπωσιακό. Μια αξέχαστη ημέρα».
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics