Breaking News
02 Ιουλίου 2021

Ευρωπαϊκό Νεανίδων - Καλλιτεχνική: Πολύ καλή εμφάνιση, βελτίωσαν τη βαθμολογία τους
Γιάννης Κορακής


Την 6η θέση στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος στο Ντουέτο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, στη Μάλτα, κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Τα νεαρά κορίτσια του Ντουέτου της Ελλάδας εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους στον Τελικό, το βράδυ της Πέμπτης (1/7) και βαθμολογήθηκαν με 82.6000 β., δηλαδή πολύ καλύτερα από τον χθεσινό προκριματικό.

Να σημειωθεί, εξάλλου, ότι οι δύο Ελληνίδες ήταν οι πιο μικρές στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία απ´ όσες μετείχαν. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Εβένκο και Μινάεβα με 92.5333 β., το ασημένιο οι Ουκρανές Ντερεβιατσένκο / Σολντατένκοβα με 90.2000 και το χάλκινο οι Ισπανίδες Αρκέρο και Γκαρσία με 88.1667 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στο Ελεύθερο Ντουέτο ΕΔΩ.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Άννα Κορακάκη: Η ανάρτηση της σημαιοφόρου της Ελλάδας

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 01/07/2021

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics