Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα ξενοδοχείο 90 δωματίων στην Αγία Πελαγία διατίθεται σε πρώτη φάση για την φιλοξενία ανθρώπων που έμειναν άστεγοι λόγω του σεισμού. Οι ξενοδοχειακές πληρότητες είναι πολύ υψηλές και έγινε μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν διαθέσιμες κλίνες για τους σεισμόπληκτους.

 

ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης
“Θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά είναι γεμάτα τα ξενοδοχεία σε όλη τη βόρεια Κρήτη με τα οποία επικοινωνήσαμε” είπε στην “Π” ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης
“Υπάρχει προφανώς διάθεση να βοηθήσουμε αλλά τα ξενοδοχεία της βόρειας πλευράς του νησιού, με τα οποία επικοινωνήσαμε, είναι γεμάτα τουρίστες” είπε στην “Π’ ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου.

Ο ίδιος σημείωσε ότι για την ώρα το μόνο ξενοδοχείο που είναι διαθέσιμο είναι το Chrissy’s Paradise στην Αγία Πελαγία το οποίο επρόκειτο να κλείσει την σεζόν σήμερα. Ωστόσο έγιναν οι απαραίτητες επαφές με την Περιφέρεια η οποία θα καλύψει την δαπάνη και έτσι το συγκρότημα θα μπορέσει να φιλοξενήσει περίπου 200 άτομα.

Σε χθεσινή ενημερωτική ανακοίνωση αναφέρεται: “Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, έπειτα από συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό, επικοινώνησε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τους ενημέρωσε για την άμεση διαθεσιμότητα των ξενοδοχειακών κλινών”.

Τις επόμενες ημέρες θα αναζητηθούν και άλλα ξενοδοχειακά κρεβάτια, που τώρα λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης είναι γεμάτα.

patris.gr

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ [vid]

 

 

 

Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics