Breaking News
28 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, που έγιναν στα πλαίσια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης.

 

Στο νέο ΔΣ της Ένωσης εξελέγησαν οι :

Πρόεδρος : Νίκος Χαλκιαδάκης

Α. Αντιπρόεδρος : Μανώλης Μανούσος

Β. Αντιπρόεδρος : Κωνσταντίνα Ταμιωλάκη

Γ. Γραμματέας : Αλέξανδρος Αγγελόπουλος

Αναπληρωτής Γ.Γ. : Αλέξανδρος Σωμαράς

Ταμίας : Μηνάς Καλογεράκης

Έφορος Δημ, Σχέσεων : Στυλιανός Κριαράς

Μέλη : Βενέρης Νίκος

Φωσκολάκης Χαράλαμπος

Τρυπάκης Γιώργος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι :

Κοτσιφάκης Αλέξανδρος

Αρχοντουλάκης Ελευθέριος

Πεχυνάκης Εμμανουήλ

Η γενική συνέλευση που χαρακτηρίστηκε από την σημαντική συμμετοχή των ξενοδόχων , με τη στήριξη των αρχών έκλεισε με την παρουσίαση της πρωτοβουλίας του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ( ΞΕΕ) Capsule T που παρουσίασε πρωτοποριακές λύσεις που πλαισιώνουν την κυρία παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας με σύγχρονα εργαλεία.

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις από τον κ. Κώτσογλου Κυριάκο, εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και από τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Πλιάκα Γεώργιο.

Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία ότι οι δυσκολίες φτάνουν στο τέλος τους, ενώ ειδική μνεία έγινε στα ενθαρρυντικά νούμερα αφίξεων και την αυξημένη μέση τιμή που καταγράφηκε στους τελευταίους μήνες της σαιζόν.

neadrasis.gr

Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics