Breaking News
13 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη; Πώς θα εξελιχθεί η μέρα;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Η μέρα μπορεί να φέρει ανέλπιστες λύσεις σε δυσεπίλυτα ζητήματα και τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος
Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

Δίδυμοι
Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς είστε κουρασμένοι και ευέξαπτοι. Φερθείτε με διπλωματία και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Καρκίνος
Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

Λέων
Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Προσοχή όμως και στις οικονομικές δοσοληψίες σας! Κάτι μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται…

Παρθένος
Η διαίσθηση σας είναι έντονη σήμερα και προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί! Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή να πρόκειται για ανέλπιστες ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει αρκετές νέες νίκες! Η επιτυχία σας μπορεί να αφορά επαγγελματικά θέματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ο μισθός σας ή να πάρετε ένα μικρό μπόνους. Το απόγευμα ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη εκτόνωσης.

Σκορπιός
Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και τακτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Τοξότης
Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι περίεργη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Αιγόκερως
Η διαίσθησή σας μπορεί να είναι έντονη σήμερα σχετικά με την αισθηματική σας ζωή! Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Υδροχόος
Ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστεί σήμερα τη βοήθεια ή τη συμπαράστασή σας. Μην τον απογοητεύσετε! Στην ανάγκη ανατρέψτε το πρόγραμμά σας.

Ιχθείς
Τα άστρα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις! Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς.

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε Επίσης

 

 

 

 

 

 

 

Βούτσιτς: «Η δουλειά μας είναι να βοηθάμε τους πολίτες, όχι να κυνηγάμε όσους δεν εμβολιάζονται»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics