Breaking News
14 Ιανουαρίου 2022

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα, Παρασκευή;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα… Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας και μην παραμελείτε την υγεία σας.

Ταύρος
Τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον ως αναφορά συζητήσεις στον επαγγελματικό ή και στον αισθηματικό τομέα. Βαδίστε με προσοχή και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.

Δίδυμοι
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα εκκρεμή ζητήματα με το δημόσιο, καθώς θα πρέπει σύντομα να τα διευθετήσετε. Μην τα παραμελείτε, γιατί αυτή η τακτική θα αποβεί σε βάρος σας.

Καρκίνος
Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Μπορεί το σύμπαν να θέλει να σας προφυλάξει. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε με τις καθυστερήσεις.

Λέων
Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του σπιτιού προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας ζήτημα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Παρθένος
Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα.

Ζυγός
Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί ταξίδια και αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην απογοητεύεστε και αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές επαφές και την ψυχαγωγία σας.

Σκορπιός
Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας μπερδεύονται πολύ… Και στον επαγγελματικό τομέα οι καθυστερήσεις σας εξοργίζουν. Υπομονή και τα πράγματα θα στρώσουν.

Τοξότης
Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί με τον καιρό σε μοιραία σχέση. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν.

Αιγόκερως
Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Στην εργασία σας κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο! Με θετική αντιμετώπιση όλα θα πάνε καλά!

Υδροχόος
Οι πλανητικές όψεις θα φέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο, υπό τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες…

Ιχθείς
Ένας κυκεώνας αναβολών και εμποδίων σήμερα! Επικρατεί ένταση και θα δημιουργηθούν προβλήματα αναφορικά με τα σχέδια σας. Θα έχετε όμως τις ευκαιρίες σας λίγο αργότερα να επανορθώσετε…

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε Επίσης

Αγώνες Κυπέλλου για Ηράκλειο, Αετούς Κρήτης

 

 

 

 

Ήττες στους πρώτους προημιτελικούς των Κυπέλλων Ευρώπης για τις ομάδες του Σγουρόπουλου και του Γκιώνη

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics