Breaking News
14 Ιανουαρίου 2022

Παρά την αρχική επιθυμία της ΕΟΚ για να μετατεθεί η διεξαγωγή του τον Μάιο, το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου στα «Δυο Αοράκια»

Οριστικό – Τον Φεβρουάριο στην Κρήτη το Final Four του Κυπέλλου | to10.gr
Στην Κρήτη και στο γήπεδο «Δυο Αοράκια» θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας παρά την αρχική επιθυμία της ΕΟΚ να διεξαχθεί αργότερα και με περισσότερο κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο Final Four μετά το 2004 θα γίνει 18 και 20 Φεβρουαρίου, όπως δηλαδή είχε οριστεί εξ αρχής.

Στην τελική φάση του Κυπέλλου έχουν ήδη προκριθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και η τελευταία ομάδα θα βγει από τον νικητή στο ζευγάρι Προμηθέας – ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως η σκέψη ήταν να μετατεθεί για τον Μάιο ή άλλη ημερομηνία, προκειμένου ο κόσμος από την Κρήτη να έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις εξέδρες.

Όμως οι αρμόδιες αρχές αλλά και οι περισσότερες ομάδες δεν συμφωνούν με την αλλαγή της ημερομηνίας, ενώ και ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασε διαφωνία, διότι θα άλλαζε και το δικό του καλεντάρι. Έτσι το Final Four θα διεξαχθεί παρουσία μάξιμουμ 520 ατόμων, όσο είναι δηλαδή το 10% της χωρητικότητας, όπως ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης για τα γήπεδα.

Αν αυτό αλλάξει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα υπάρξει και ανάλογη αύξηση (ή μείωση) των ατόμων που θα μπουν στο γήπεδο για τους τέσσερις αγώνες.
to10.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 14/01/2022[vid]

 

 

 

Επιστρέφουν στον ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι Μαρινάκης και Μεγιάδο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics