Breaking News
16 Μαΐου 2022

Ήττα 2-0 για τις Γυναίκες ΕΡΓΟΤΕΛΗ από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs της Α’ κατηγορίας Γυναικών.

 

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, ο ΠΑΟΚ είχε ουσία στο παιχνίδι του και αξιοποιώντας τις καλύτερες στιγμές που του παρουσιάστηκαν πήρε τη νίκη. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όταν στο 13’ έπειτα από γέμισμα της Ραπάνη από δεξιά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία με την Μπάτερφιλ να διώχνει τη μπάλα προ της Τζόνσον.

Οι φιλοξενούμενες απείλησαν για πρώτη φορά στο 17’ με το μακρινό σουτ της Σωτηροπούλου να καταλήγει λίγο έξω από τη συμβολή των δοκαριών, ενώ στο 20’ μετά από κλέψιμο της μπάλας η Μπασούρη μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 29’ το δυνατό σουτ της Ακίντα έφυγε άουτ, ενώ στο 38’ η ξέρα με φάουλ ανάγκασε την Μπάτερφιλ σε εντυπωσιακή επέμβαση και στο 42’ και πάλι η Ξέρα με σουτ εκτός περιοχής είδε τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για γκολ όταν η Τζόνσον με ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή, σούταρε, όμως η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 59’ έπειτα από λάθος διώξιμο της μπάλας επωφελήθηκε η Μπουζίνου και με πλασέ πέτυχε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, καθώς στο 67’ το σουτ της Τζόνσον κατέληξε άουτ, όπως και το πλασέ της Σιδηροπούλου στο 74’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταυρουλάκης και επόπτες οι Βλαχάκης και Λιοδάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Κιουτάχιαλη, Δρακωνάκη (91’ Σαριδάκη), Μπράουν, Τζόνσον, Σιδηρά, Ραπάνη, Κωνσταντοπούλου (88’ λ.τ. Φανουράκη), Γουνάκη, Ξέρα, Καλέση (65’ Ξυλούρη)

ΠΑΟΚ: Μπάτερφιλ, Σμιλίνκοβιντς, Δοϊρινλή, Γιαννακά, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλαζογιάννη, Μπασούρη (68’ Ζώτου), Σιδηροπούλου, Μπαξεβάνου (57’ Μπουζίνου).
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 16/05

 

 

 

 

Πράγματα και θαύματα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο NBA {vid}

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics