Breaking News
23 Μαΐου 2022

Εξαιρετική παρουσία κατάφερε να έχει η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στη διοργάνωση του FINA World Series Super Final, που ολοκληρώθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
KTEO Κρήτης


Με την Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και την Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα Ηρακλείου να είναι μέλη της, η Εθνική μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με δύο μετάλλια, κατακτώντας το χρυσό στο Κόμπο και το ασημένιο στο Μικτό Highlight. Οι δύο Κρητικοπούλες συμμετείχαν και στα δύο χορευτικά τα οποία απέσπασαν υψηλή βαθμολογία και πιστοποίησαν για τα κορίτσια τις μεγάλες τους δυνατότητες.

Συγκεκριμένα στο κόμπο το χορευτικό συνέθεσαν οι Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου και Ευαγγελία Πλατανιώτη ενώ στο Μικτό Highlight πήραν μέρος οι Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου (αναπλ. Ζωή Καράγγελου, Ευαγγελία Πλατανιώτη).
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, έδωσε ο Γιάννης Δανδάλης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics