Breaking News
30 Μαΐου 2022

Κάμερα κατέγραψε την απίστευτη μάχη ενός άνδρα με ένα καγκουρό, που περιελάμβανε μπουνιές και λαβές.


Το μεγαλύτερο συνέδριο για προπονητές ποδοσφαίρου, γυμναστές, αναλυτές scouter και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες έρχεται αποκλειστικά από το Gazzetta. Κλείσε θέση τώρα!

Τα καγκουρό είναι από τα ελάχιστα ζώα που παλεύουν σαν άνθρωποι, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που έρχεται στην δημοσιότητα από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας.

Εκεί λοιπόν και συγκεκριμένα στην Μπαλίνα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνδρα να τρέχει να γλιτώσει από ένα καγκουρό που τον κυνήγαγε, όμως κάπου μπερδεύτηκε και βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω.


Σηκώθηκε αμέσως όμως και άρπαξε ένα ξύλο που ήταν μπροστά του, προσπαθώντας να αμυνθεί με αυτό. Βλέποντας όμως οτι το καγκουρό συνέχιζε, επιχείρησε να έρθει πιο κοντά του, αλλά με μία λαβή το καγκουρό τον έριξε κάτω.

Για καλή του τύχη όμως, προσγειώθηκε πάνω από το ζώο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η εξέλιξη της μάχης, αλλά και το τί την προκάλεσε. Τις περισσότερες φορές όμως, τα καγκουρό γίνονται επιθετικά όταν νιώσουν πως απειλούνται.
gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Σήμερα 30 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

Με ήττα 3-2 από τον Μοχό ολοκλήρωσαν τις εφετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Νέοι Εργοτέλη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics