Breaking News
16 Αυγούστου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κριός
Εκμεταλλεύσου σωστά σήμερα την αυξημένη ενέργεια σου και απόφυγε στιγμές έντασης που οφείλονται στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου. Διατήρησε τις καλές συναδελφικές σχέσεις έστω κι αν χρειαστεί να βάλεις κάποιες φορές νερό στο κρασί σου. Ζήλιες και καχύποπτες σκέψεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου θα μπορούσαν να χαλάσουν το καλό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν το φλερτ και την κοινωνικοποίηση. Απόλαυσε τον εαυτό σου και πάρε τα πάνω σου. Μπόρα είναι και θα περάσει κι αυτή.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για τη βελτίωση των σχέσεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μιας και έχεις όλη την καλή διάθεση να τους κατανοήσεις και να τους πλησιάσεις. Οι εργασιακές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις διευθετούνται εύκολα και θετικά. Μην αντιδράς εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό συντρόφου σου. Η κούραση που πιθανά νιώθετε δεν οφείλεται στην έλλειψη κατανόησης ή και συναισθήματος. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου είναι ανεβασμένη και δεν διατίθεσαι να το βάλεις κάτω.

Δίδυμοι
Έχοντας το μυαλό σου στα μελλοντικά σχέδια σου σήμερα, δύσκολα μπορείς να συγκεντρωθείς σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και να βρεις διεξόδους ή και λύσεις. Σταμάτα να ασχολείσαι με εργασιακά θέματα και αρμοδιότητες άλλων και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποχρεώσεις. Κάνε το πρώτο βήμα και έκφρασε τα όσα όμορφα νιώθεις για τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την ευμενή για εσένα Σελήνη και φρόντισε την ανανέωση και αλλαγή της εμφάνισης και της ψυχολογίας σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καρκίνος
Μοιράσου σήμερα απόψεις, σχέδια και σκέψεις με άτομα που εμπιστεύεσαι. Η επιρροή που μπορείς να ασκήσεις ώστε να κερδίσεις συμμάχους, είναι πολύ ισχυρή. Είναι μια καλή στιγμή για τη δέσμευση σε νέες εργασιακές δραστηριότητες, μελέτες και επέκταση του μυαλού και των γνώσεων σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα απολαύσεις την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον που χρειάζεσαι από τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο έστω και μέσω της δικτύωσης.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα επηρεάζει άμεσα τον κοινωνικό σου τομέα και σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να βρεις λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν, μέσα από νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στα προσωπικά σου συμφέροντα στα επαγγελματικά. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες προτάσεις και μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Είσαι τόσο ενθουσιασμένη και αφοσιωμένη στον ερωτικό σύντροφο σου που θα ήταν αδύνατον να μην ανταποκριθεί κι εκείνος απ’ την πλευρά του. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου περισσότερο τη γοητεία και την ευχέρεια λόγου σου.

Παρθένος
Επικεντρώσου σήμερα περισσότερο στις λεπτομέρειες των υποθέσεων σου που βρίσκονται σε στασιμότητα και βρες τα σημεία που νοσούν και δεν εξελίσσονται. Κατάστρωσε τις στρατηγικές που θα σε οδηγήσουν το συντομότερο δυνατόν στην επαγγελματική επιτυχία, μιας και οι φιλοδοξίες σου δεν σταματούν. Προκειμένου να επανέλθει η σχέση με τον σύντροφο σου, κάνε το πρώτο βήμα και πλησίασε τον. Βοήθησε τον να ανοιχτεί περισσότερο και να σου εκφράσει τα παράπονα του. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε τη μελαγχολία από πάνω σου και πάρε την απόφαση να προχωρήσεις μπροστά.

Ζυγός
Η αφοσίωση και τα κίνητρα σου είναι κορυφαία και η προσοχή σου στις λεπτομέρειες φέρνουν τις πολυπόθητες λύσεις στα όσα σε απασχολούν και σου δημιουργούν διλήμματα. Μπορείς να βρεις καταπληκτικές ιδέες για το πως να ακολουθήσεις έναν συγκεκριμένο στόχο και να μην αποσπάς την προσοχή σου από εξωγενείς παράγοντες. Αφιέρωσε τη βραδιά αποκλειστικά στον σύντροφο σου μιας και η μέρα σας στα όσα προσωπικά σε απασχολούν πήγε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει ποτέ απ’ τη ζωή σου.

Σκορπιός
Η ανάγκη σου να αναζητήσεις περισσότερο βάθος και ουσία στις δραστηριότητες και τις σχέσεις σου, σου γίνεται εμμονή. Χαλάρωσε λιγάκι, επιβράβευσε τον εαυτό σου για τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα και φρόντισε να περάσεις όσο γίνεται πιο όμορφα τη μέρα σου. Νέες συνεργασίες και αλλαγές στα εργασιακά θα έλεγε κανείς πως ευνοούνται, αρκεί τα βήματα σου να είναι προσεκτικά και μελετημένα. Παρελθοντικές κουβέντες επανέρχονται απ’ την πλευρά του ερωτικού σου συντρόφου και μάλιστα με λύσεις και προτάσεις ικανοποιητικές απ’ την πλευρά του.
Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου που σε προειδοποιεί για σημαντικές αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Εστίασε το ενδιαφέρον σου σε ένα πράγμα τη φορά και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Βάλε φρένο στις όποιες ανησυχίες σου και σε τάξη τις σκέψεις σου. Μη γίνεσαι εριστική και απότομη απέναντι σε συναδέλφους και μην δημιουργείς αντιπάθειες που θα τις πληρώσεις κάπου παρακάτω. Κάνε μια νέα αρχή στη σχέση με τον σύντροφο σου παίρνοντας πρωτοβουλίες και δίνοντας τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σου πηγαίνει καθόλου η μιζέρια. Πάρε τα πάνω σου και μην αφήνεις τη μέρα να περάσει συννεφιασμένα.

Αιγόκερος
Πάρε τον έλεγχο των υποθέσεων σου στα χέρια σου και κινήσου αποφασιστικά. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ με το να περιμένεις να γίνουν όλα ως δια μαγείας. Προχώρησε σε διαπραγματεύσεις, διεκδικήσεις και διευκρινήσεις στα εργασιακά. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφο σου και να μην φοβηθείς να του ανοίξεις την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, σκέψου και βάλε τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα.

Υδροχόος
Πειθάρχησε απέναντι στην παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεση σου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται.
Η ενέργεια σου στα εργασιακά βρίσκεται στα ύψη και σου δημιουργεί την ανάγκη να τα κάνεις όλα μαζί και επίσης να τα διεκδικήσεις όλα μαζί. Πες ναι απόψε στις προτάσεις και προκλήσεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε τα ταλέντα και τα χόμπι σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Ιχθείς
Η προσοχή σου στρέφεται στις προτεραιότητές σου σήμερα και είναι μια εξαιρετική φάση για να εργαστείς λίγο πιο σκληρά ή για να απολαύσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού και της δέσμευσης σου. Παρόλο που τίποτα δεν σε ικανοποιεί απ’ τα εργασιακά, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι έχεις βάλει γερές βάσεις για τα μελλοντικά σχέδια σου. Είναι ιδανική η βραδιά για να προσθέσεις λίγο σασπένς στη σχέση με τον σύντροφο σου και να περάσετε ιδιαίτερα όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες σου τώρα που έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεση σου.

tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 16/08/2022

 

 

 

 

Σήμερα 16 Αυγούστου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics