Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά την αρνητική εξέλιξη με την αποχώρηση του Μανώλη Σεβαστάκη και την αρνητική απάντηση των Ιταλών επενδυτών, προγραμματίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Μαρτινέγκο.

 

Eπιμέλεια: Πάνος Κατσαρός
Ο Μανώλης Σεβαστάκης αποχώρησε, όπως ανακοίνωσε χθες (08/09) από τον Εργοτέλη, μετά το «ναυάγιο» με τους Ιταλούς επενδυτές. Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης κάλεσε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00, στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» προκειμένου να συζητηθούν οι προοπτικές που υπάρχουν για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε έκτακτη γενική συνέλευση, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00, στο γήπεδο “Νίκος Καζαντζάκης”.

Στη συνέλευση πρόκειται να γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και να συζητηθούν οι προοπτικές που υπάρχουν για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος».
athleticradio.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πινγκ -Πονγκ:Ολοκλήρωσαν με νίκη την σπουδαία εμπειρία του Champions League

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 09/09

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics