Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2023

Η λιακάδα θα διατηρηθεί και το μεσημέρι και το απόγευμα εκτός από τοπικά στην Κρήτη, και στα ορεινά ηπειρωτικά στα δυτικά.

Το βράδυ σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα σύννεφα πυκνώνουν και θα δώσουν διάσπαρτες μπόρες οι οποίες πάνω από τα 800 μέτρα θα δώσουν χιόνια.Η λιακάδα θα διατηρηθεί και το μεσημέρι και το απόγευμα εκτός από τοπικά στην Κρήτη, και στα ορεινά ηπειρωτικά στα δυτικά. Το βράδυ σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα σύννεφα πυκνώνουν και θα δώσουν διάσπαρτες μπόρες οι οποίες πάνω από τα 800 μέτρα θα δώσουν χιόνια.
Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο στα 3 με 4 μποφόρ. Δυτικοί θα είναι στο Αιγαίο στα 4 με 5 μποφόρ τοπικά και 6 στα Δωδεκάνησα.
Η θερμοκρασία πέφτει αρκετά το βράδυ και κάτω από το 0 στα ορεινά και στο εσωτερικό στα ηπειρωτικά. Μέσα στη μέρα ο υδράργυρος θα φτάσει του 12 με 13 στα βόρεια ενώ στα νοτιότερα θα αγγίξει και τους 14 με 15 στα νησιά και την Κρήτη.


Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους για την Πέμπτη 2/2Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως από το βράδυ στα βόρεια ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα στα βόρεια σε βόρειους βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι.Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρός.
ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος.Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ.Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι.Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά, με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως από το βράδυ στα ορεινά.Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι.Θερμοκρασία: Από 00 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως από το βράδυ στα βόρεια ορεινά.Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια πρόσκαιρα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια.Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα.Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στην Κρήτη η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Γενικά αίθριος.Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου

.sportime.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του στο 2023

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics