Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2023

Παρούσες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών που θα γίνει τον Απρίλιο στην Αρμενία θα είναι οι Χανιώτισσες Μαρία Στρατουδάκη και Χριστίνα Καστρινάκη. Αυτό προκύπτει από τη συμμετοχή τους σε αγωνιστικό τεστ που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.



Τα δύο κορίτσια είναι αθλήτριες του Κρατερού Χανίων με την Στρατουδάκη να είναι μόλις 15 ετών. Στους ίδιους αγώνες πήρε μέρος και ένας Χανιώτης, ο Μανώλης Μαριανάκης, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και ο οποίος επίσης θα είναι παρών στο Ερεβάν.

Η ενημέρωση από τον Κρατερό Χανίων:

Δύο αθλήτριες από τα Χανιά που ανήκουν στη δύναμη του Κρατερού Χανίων, πέρασαν με επιτυχία το αγωνιστικό τεστ που έγινε στο Ολυμπιακό προπονητήριο του ΟΑΚΑ το Σάββατο (25/2).

Η 15χρονη Μαρία Στρατουδάκη από μικρή στον υψηλό αγωνιστικό πρωταθλητισμό αντιμετώπισε ένα μεγάλο δίλλημα μετά τα άτυπα πανελλήνια ρεκόρ που σημείωσε ξανά: Να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων τον ερχόμενο μήνα (στην Αλβανία) ή να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών τον Απρίλιο (στην Αρμενία) που απευθύνεται σε σαφώς μεγαλύτερες ηλικίες;

Μετά από τον ανάλογο προβληματισμό με τους υπεύθυνους της ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών αποφασίστηκε να ακολουθήσει τη δεύτερη και πιο δύσκολη επιλογή για τον απλό λόγο ότι είναι ένα από τα κριτήρια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

Οι καλύτερες προσπάθειες της Μαρίας που αγωνίζεται ξανά στα Χανιά στις 17 Μαρτίου, στο ανοικτό πρωτάθλημα που θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΚ Χανίων, ήταν 66 στο αρασέ και 80 στο επολέ ζετέ (κατηγορία 49 κιλών).

Μεγάλη επιτυχία και η συμμετοχή της Χριστίνας Καστρινάκη (στα 64 κιλά) που με 88 αρασέ και 100 επολέ ζετέ είναι επίσης στην ομάδα για το Ερεβάν της Αρμενίας ώστε μετά από 30 και πλέον χρόνια 2 αθλητές από τα Χανιά να συμμετέχουν στο ίδιο πρωτάθλημα.

Ένας τρίτος Χανιώτης που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΟ ο Μανόλης Μαριανάκης με 145-160 στα 89 κιλά είναι επίσης στην ομάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Λετονία – Ελλάδα 67-57(vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics