Breaking News
21 Αυγούστου 2023

 Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια στην 5η προκριματική σειρά των 400μ εμπόδια ήταν στην 6η θέση

 

Η Δήμητρα Γναφάκη πέτυχε το στόχο της και κατάφερε να συνοδεύσει την πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μια καλή παρουσία.

Η Xανιώτισσα αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη τερμάτισε στην 6η θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς με 56.18, επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ. Η αθλήτρια έκανε πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να μπει με δυνάμεις στην τελική ευθεία και κρατηθεί μέχρι το τέλος. Η Γναφάκη κατέλαβε την 28η στο σύνολο, ενώ η τέταρτος καλύτερος χρόνος που προκρίθηκε στον ημιτελικό ήταν 55.29.

Η πρωταθλήτρια μας έχει πλέον σταθεροποιηθεί στους χρόνους λίγο πάνω από τα 56.00 και δείχνει πως είναι θέμα χρόνου να βρει την κούρσα που θα γράψει “55”. Μάλιστα η Γναφάκη κατάφερε να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση τρέχοντας στον …απομονωμένο από την υπόλοιπη κούρσα ένατο διάδρομο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakrit
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 20 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

 

Ανοιξε πανιά η Aegean Regatta 2023 με κατεύθυνση τα Ψαρά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics