Breaking News
19 Νοεμβρίου 2023

Ταουσιάνης: «Δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου, συγχαρητήρια στον Γιούχτα»



Η ισοπαλία 0-0 με τον Γιούχτα έσπασε το σερί τεσσάρων νικών για τα Χανιά, με τον κόουτς Γιάννη Ταουσιάνη να τονίζει ότι δεν έχει παράπονο από την ομάδα του ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούχτα:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και αυτό είναι απόδειξη πως όταν υπάρχουν ομάδες που τους αρέσει να παίζουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Ένα πρώτο ημίχρονο με φρενήρη ρυθμό και ένα γεμάτο 45λεπτο όπου αδικείται το παιχνίδι να μην υπάρχει σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε χώρο για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, δεν είχαμε σε ικανοποιητικό ρυθμό συνδυαστικό ποδόσφαιρο και έναν αντίπαλο που έδειχνε πάντα επικίνδυνος.

Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο για την προσπάθεια των παικτών μου και σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κερδίσουν. Πάντα μου δίνουν να έχω ένα καλό λόγο για τους παίκτες μου, πάντα έχουμε διαφορετικές συνθέσεις όμως παρ’ όλα αυτά η ομάδα δείχνει συνοχή και ομοιογένεια και αυτό μας ικανοποιεί.

Συγχαρητήρια στον Γιούχτα και τον προπονητή του, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν δικαίωμα να οραματίζονται την πρώτη πεντάδα. Από αύριο θα έχουμε στο μυαλό μας την επόμενη μέρα για να δουλέψουμε για την επόμενη εβδομάδα».

Στη συνέχεια ο προπονητής των Χανίων μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιούχτα:

«Από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, ο Γιούχτας αποτελεί μια ευχάριστη και αισιόδοξη ομάδα με το ποδόσφαιρο που παίζει. Σαν νεοφώτιστη μπορεί να έχει δείξει μια ανισορροπία από πλευράς αποτελεσμάτων, είναι μια ομάδα που έχει δικαίωμα να οραματίζεται και να διεκδικεί την είσοδο της στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας».
Neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Oλοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για τον 21ο Μινωικό Άθλο στα 70χλμ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics