Breaking News
26 Μαρτίου 2024

Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Πρωταθλητής Κρήτης το ΓΕΛ Γαζίου!



Το ΓΕΛ Γαζίου κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτηςστο Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επικρατώντας με 3-1 του 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, στο γήπεδο της Σοχώρας.

Έτσι ετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του!


Μόλις στο 4ο λεπτό, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με τον Σταυρόπουλο να πασάρει στον Δάρλα, ο οποίος απέφυγε έναν αντίπαλο και με σουτ νίκησε τον Τσόσκα για το γρήγορο προβάδισμα του Γαζίου


Στο 31′ οι Ρεθυμνιώτες έφτασαν στην ισοφάριση, όταν από φάση διαρκείας, ο Κότσι με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου!

 Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, έγινε μια φάση που ουσιαστικά έκρινε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου, με το 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου να μένει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λίτσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε άμεσα το ΓΕΛ Γαζίου και με εκπληκτικό σουτ του Παντερή, πέτυχε το 2-1. Ακολούθησε και τρίτο γκολ με τον Κράστα, μετά από ασιστ του Παντερή για το 3-1, με τους πρωταθλητές πλέον Κρήτης να διατηρούν το προβάδισμα τους, πανηγυρίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο!
ekriti.gr

 

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ραντεβού πρόκρισης για την Εθνική μας ομάδα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics