Breaking News
25 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Κατερίνα Δίβαρη βρίσκεται στην 23η θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων ιστιοδρομιών στην κατηγορία σκαφών RS:X Γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατετάγη στην 19η θέση και στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες κι έτσι με 38 βαθμούς ποινής. Έτσι η Κατερίνα Δίβαρη έχει περιοριστεί στην 23η θέση της γενικής στην Ενοσίμα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Συνολικά μετέχουν 27 αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρια Νατάσα Λάππα, η οποία βρίσκεται στην 26η θέση με 49 βαθμούς ποινής, αφού τερμάτισε 24η, 25η και 26 (πέταξε την τελευταία κούρσα της, όπως άλλωστε αυτό το δικαίωμα έχουν όλες οι συμμετέχουσες). Ενώ προηγείται η Ισραηλινή Κάτι Σπιτσάκοφ με 8 β/π, αφού τερμάτισε κατά σειρά στις ιστιοδρομίες 3η, 5η και 9η.

onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακό τουρνουά: Πέρασε στον 3ο γύρο του απλού ο Παναγιώτης Γκιώνης

 

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics