Breaking News
01 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Με τον Άρη τώρα στο ζώδιο σου βιώνεις μια εκ νέου αφύπνιση. Μέχρι τις 9/6 νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, γεμάτος ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σου βρίσκεσαι στο στοιχείο σου. Φέρσου ώριμα και οπλίσου με υπομονή, καθώς μπορείς εύκολα να παρασυρθείς. Ασχολήσου με πράγματα που έχεις αφήσει στη μέση και επικεντρώσου στην αναβίωση ιδεών κι έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σε νέες προσπάθειες. Είναι καιρός να επιδιώξεις προσωπικούς στόχους. Προτιμάς να κάνεις πράγματα μόνος σου, να πρωτοπορείς και να πρωτοστατείς και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις.

Ταύρος

Ο Άρης διέρχεται τώρα στον 12ο οίκο σου και δίνεις περισσότερη προσοχή στην ανάγκη σου για ανανέωση. Η ενέργεια σου μπορεί να είναι πεσμένη, ενθαρρύνοντας να χαμηλώσεις τους ρυθμούς σου και να ξεκουράζεσαι πιο συχνά. Μπορεί αυτή τη στιγμή να αισθάνεσαι λιγότερο ξεκάθαρος ή σίγουρος για τα σχέδια σου, αλλά αυτή η φαινομενική επιβράδυνση δεν αποτελεί κάτι κακό. Αντίθετα, είναι καιρός για τόνωση και επαναφόρτιση. Μέχρι τις 9/6 επαναπροσανατολίζεις τον εαυτό σου για πολυάσχολες, πιο δυναμικές καταστάσεις.


Δίδυμοι

Έχει ξεκινήσει ένας κύκλος του Άρη που ξυπνά την επιθυμία σου για ελευθερία, να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι αυθεντικά και αυτό θα διαρκέσει έως τις 9/6. Μπορεί να αισθάνεσαι λιγότερο περιορισμένος απ’ ότι συνήθως. Το κίνητρο για να επιδιώξεις τους στόχους και τα όνειρα σου με συγκεκριμένους τρόπους είναι ισχυρό και εποικοδομητικό. Όταν ο Άρης φέρνει δύσκολες όψεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή αναταραχές με φίλους, καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί ή έχουν ξεχαστεί.

Καρκίνος

Με τον Άρη να διασχίζει τον 10ο οίκο σου μέχρι τις 9/6, οι φιλοδοξίες σου αναδεύονται και γίνεσαι πιο αποδοτικός ενώ αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Πιθανό να είχες πολλές ιδέες για το τι θα ήθελες να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου και τώρα έχεις περισσότερα κίνητρα και μπορείς να τα κάνεις πράξη. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ζεστό και ασφαλή χώρο, αλλά είναι καλή ιδέα να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι η άμυνα δε θα σε οδηγήσει πουθενά. Αντίθετα, είναι καιρός να καλλιεργήσεις μια ειλικρινή αλλά προσεκτική προσέγγιση προς τους άλλους.

Λέων

Με τον Άρη να κινείται πλέον σε αρμονία με το ζώδιο σου, μπορεί να νιώσεις μια φυσική ώθηση. Αλλάζεις ρότα όσον αφορά την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σου και μέχρι τις 9/6 είσαι πρόθυμος να παίξεις. Τώρα προσελκύεις περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σου. Αυτή η διέλευση έρχεται μετά από μια φάση που ήσουν πιο εσωστρεφής και τώρα είσαι έτοιμος να ζήσεις τη ζωή σου χωρίς να ανησυχείς πολύ για το τι, που και πως. Προχωράς μπροστά και αφήνεις πίσω σου αρνητικά συναισθήματα. Είναι μια καλή στιγμή για οτιδήποτε έχει να κάνει με ανταγωνισμό, μάθηση και εξερεύνηση.

Παρθένος

Ο Άρης διέρχεται τώρα στον τομέα της οικειότητας όπου θα παραμείνει έως τις 9/6. Πρόσφατα είχες τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σου να σε προκαλεί συχνά μέσω άλλων. Η προσωπική σου ζωή είναι πιθανό να αναθερμανθεί. Έχεις την τάση να προσεγγίζεις με προσοχή προκειμένου να αποκτήσεις αυτό που θέλεις κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Απέφυγε συγκρούσεις με τον σύντροφο σου για θέματα για οικονομικά και εξουσίας, ειδικά όταν ο Άρης ασκεί πίεση σε αυτόν τον τομέα. Κατά τα άλλα, είναι μια καλή στιγμή για σύνδεση και την εξερεύνηση των κρυμμένων επιθυμιών σου.

Ζυγός

Ο Άρης διασχίζει τώρα τον 7ο οίκο σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9/6. Αυτή η επιρροή ζωντανεύει τις σχέσεις σου με τους άλλους, ενίοτε δημιουργώντας συγκρούσεις αλλά δημιουργώντας ενθουσιασμό, πάθος και δραστηριότητα. Είτε βιάζεσαι να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή συνεργασία, είτε αντιμετωπίζεις προβλήματα τώρα είναι η στιγμή για να προσεγγίσεις τους άλλους. Τουλάχιστον οι σχέσεις δεν θα είναι ούτε προβλέψιμες ούτε βαρετές αυτή τη στιγμή. Οι κοινές δραστηριότητες μπορούν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της υπερβολικής ενέργειας.

Σκορπιός

Ο Άρης διασχίζει τώρα τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, φέρνοντας ενέργεια στις καθημερινές σου συνήθειες και τις προσπάθειες να βοηθήσεις τον εαυτό σου μέχρι τις 9/6. Μπορεί να μπεις στη διαδικασία να κάνεις προσπάθειες αυτοβελτίωσης τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να έχεις επιπλέον κίνητρο για να κάνεις περισσότερη δουλειά ή να φροντίσεις καλύτερα την υγεία σου. Δυσκολίες προκύπτουν εάν αισθάνεσαι αισθάνεσαι πίεση από τους γύρω σου ή σου λένε τι να κάνεις. Προσπάθησε να οπλίσεις τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμό και πρόσεξε να μην πιεστείς παραπάνω από όσο πρέπει.

Τοξότης

Ο Άρης διασχίζει τώρα τον 5ο οίκο σου, σηματοδοτώντας μεταβατική περίοδο για σένα. Μέχρι τις 9/6 έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και διάθεση. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να δώσεις περισσότερη ενέργεια και προσοχή στην ερωτική σου ζωή, την κοινωνική διασκέδαση ή τα χόμπι και γενικότερα αυτά που σε κάνουν χαρούμενο. Έχεις μια πιο ενεργητική και ευχάριστα διεκδικητική προσέγγιση. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είσαι κάθετη ή να συναντάς συγκρούσεις σε ρομαντικές σχέσεις.

Αιγόκερος

Με το φλογερό Άρη να ζωντανεύει τώρα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου η προσωπική σου ζωή θερμαίνεται. Ο Άρης θα συνεχίσει να επισκέπτεται αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 9/6, φέρνοντας πολύ ενέργεια σε αυτό το κομμάτι. Εάν το εκμεταλλευτείς σωστά, μπορείς να κάνεις πολλά στο τομέα του σπιτιού και να είσαι πιο δυναμικό και ειλικρινής με τα μέλη της οικογένειας. Πρόσεξε για συγκρούσεις ή εντάσεις με πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Είσαι ιδιαίτερα προστατευτικός με τον εαυτό σου και τους άλλους, γι’ αυτό πρόσεξε να μην πάρεις μια αμυντική στάση που να εμποδίζει τους γύρω σου να έρθουν κοντά σου.

Υδροχόος

Ο Άρης περνά τώρα στον 3ο οίκο σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9/6. Μπορεί να είναι μια πολυάσχολη αλλά και επικοινωνιακή στιγμή για εσένα. Το κίνητρο για μάθηση, σύνδεση και επιδίωξη των πνευματικών σου ενδιαφερόντων είναι ισχυρό, αν και η ανυπομονησία μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δεν ακολουθούν τους γρήγορους ρυθμούς σου. Ο Άρης επιταχύνει την καθημερινότητα σου με διάφορους τρόπους. Ενώ η ανυπομονησία σε ότι έχει να κάνει με τρίτους, η έντονη επιχειρηματολογία και η ανταγωνιστικότητα είναι πιθανά αρνητικά αυτής της θέσης, εάν αυτά τα έχεις υπό έλεγχο, είναι μια καλή περίοδος για πνευματική εξέλιξη.

Ιχθύες

Ο Άρης διασχίζει τώρα τον 2ο οίκο σου και μέχρι τις 9/6 διεγείρει την επιθυμία να βελτιώσεις τη ζωή σου. Οι ρυθμοί πέφτουν στη καθημερινότητα σου, αν και μπορεί να νιώσεις έντονη επιθυμία να αποκτήσεις αφθονία στη ζωή σου. Μπορεί να νιώθεις όλο και περισσότερο την επιθυμία να κερδίσεις χρήματα, αλλά είσαι επίσης ικανός να κάνεις παρορμητικές αγορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείς και να δουλέψεις θέματα αυτοεκτίμησης ή ανασφάλειας. Ενώ το να έχεις τον Άρη στο ζώδιο σου σε έχει βοηθήσει να καταλάβεις τις επιθυμίες σου, τώρα είσαι λίγο πιο υπομονετικός και συγκεντρωμένος.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθέριος Βενιζέλος κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές επιδόσεις

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 01/05/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics